U kunt kiezen voor filosofische coaching over specifieke (levens)vragen of bijles krijgen in kritisch denken (critical thinking tutoring) via de webcam of in persoon. Hieronder ziet u daarvoor de tarieven. Een kennismakingsgesprek van 30 minuten is in alle gevallen gratis Tijdens dit eerste gesprek bespreken we de vraag die u wilt voorleggen en of hoe filosofie u daarmee verder kan helpen (zie ook de voorbeeldvragen). Verder starten we alvast met het verfijnen van uw vraag: waar wilt u nu exact meer inzicht in krijgen? Tegelijkertijd is een eerste gesprek een goede gelegenheid om te kijken of er een persoonlijke klik is.

U kunt zelf kiezen waar en hoe u een consult wilt. Dit kan op een coachingslocatie in Utrecht of bij u thuis. Een consult buiten de regio Utrecht is mogelijk, maar kan extra reiskosten met zich meebrengen. Dit gaat uiteraard in overleg. Bel of e-mail vooral om de mogelijkheden te bespreken. Online consults zijn ook mogelijk. Via Skype, WhatsApp of een andere app van uw keuze. Na het uitwisselen van skypenamen of telefoonnummers kunnen we direct aan de slag! Ook handig om laagdrempelig kennis te maken.

  Tarief per uur*
webcamles kritisch denken € 30
coaching op locatie € 38,-

* de tarieven zijn excl. BTW

Nieuwsgierig naar de zakelijke tarieven?

Neem contact op met de Redenarij en laat ons weten bij welke vragen en bedrijfsprocessen u ondersteuning wenst. Zo kunnen wij een betrouwbare ureninschatting en offerte opmaken.

Betalingen in cryptomunten

Naast standaard banktransacties en contante betaling, accepteert de Redenarij ook betaling in cryptomunten. Dit zijn alternatieve digitale valuta gebaseerd op blockchain-technologie, waarvan bitcoin de bekendste is. Onder de cryptomunten gaat de voorkeur gaat uit naar betaling in Stellar Lumens (XLM) vanwege de transactiesnelheid en lage kosten, maar alle onderstaande munten worden geaccepteerd. Adresgegevens voor de transactie worden met de factuur meegestuurd.

Stellar EthereumEthereum Ripple Ripple

Litecoin Litecoin   IOTA  Ardano

 QTUM    Bitcoin